Eftergivelse af gæld kan redde dig økonomisk

Forestil dig, hvis du var lidt for hurtig til at låne en masse penge, da du var ung.

Der var måske nogle låneinstitutioner, der var lidt for glad for at låne dig penge, uden der blev stillet de store spørgsmål til dig, set på din økonomi eller spekuleret i, om du var god til at betale af på andre lån.

Derfor gad du heller ikke spørge banken, da du skulle låne, for det var meget lettere med kviklån og den slags, at du hurtigt lige kunne ansøge, og så var der penge i hånden.

Det startede egentlig som et supplement til din SU, så du ikke skulle finde et irrelevant studiejob, så du kunne fokusere på studiet – det var da en god løsning, tænkte du.

Eftergivelse af gæld ville da aldrig komme på tale for dig!

Men så tog det fart, at du skulle låne til en bytur, så en rejse, og senere optog du endda et forbrugslån – bare fordi du kunne.

De beslutninger har nu sat en stopper for, at du kan udleve dine drømme.

Undersøg, om eftergivelse af gæld kan lade sig gøre for dig

For nu er du færdiguddannet, og du har en partner og børn, og I drømmer om hus, men det kan ikke lade sig gøre at låne penge til den slags, fordi du skylder en masse penge.

Der er heller ikke meget råderum i økonomien, fordi du hele tiden skal betale tilbage på en masse, dumme lån, som du ødslede væk.

Skal man straffes så længe for dumme beslutninger, man tog som ung, hvor andre måske burde have grebet ind?

Nu begynder du så at overveje eftergivelse af gæld, selvom du tidligere så det som noget for tabere, der ikke havde styr på deres økonomi.

Men nu kan det faktisk blive løsningen for dig, så du kan komme fri af gældsfælden.

Så undersøg derfor, om det kan lade sig gøre for dig.