Du skal også have noget til at udlægge den epoxy primer med

12 april 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det ville jo være meget let, hvis man bare kunne tage sådan en dunk epoxy primer og så lade det flyde ud, så det lagde sig, hvor man ville have det.

Men man kan som bekendt ikke kommandere med væsker. Det skulle da kun lige være, hvis man kunne bevæge underlaget, men det er sjældent, man kan gøre det dér, hvor man udlægger epoxy primer, og selv hvis man kunne, så ville det jo ikke blive særligt jævnt.

Man skulle stadig bagefter have noget til at nivellere med.

Og hvorfor gøre det sværere, end det skal være, for man kan jo få sig en spartel blandt andet til at bruge, når man skal have med epoxy primer og andre væsker at gøre.

Det behøver jo ikke udelukkende være epoxy primer, man bruger den spartel til, men det kan være meget fordelagtigt, hvis man har en spartel, som man dedikerer til den epoxy, så der ikke er rester af andre væsker og lignende på den.

epoxy primer

Du får udlagt den epoxy primer meget bedre på denne måde

Når man har sådan en spartel, så bliver det noget nemmere at kunne fordele den epoxy, så længe man også sørger for at få hældt nok ud, som man skal bruge.
Det skal hverken være for meget eller for lidt.

Så hvis man er smart, så starter man med en nogenlunde portion, hvor man så altid kan tilføje lidt mere, for hvis man lader for meget flyde ud, så kommer det bare til at være i overskud, for det duer sjældent at bruge for meget, og så må man smide det ud.

Så når man er inde på https://bbbetongulv.dk/vare-kategori/epoxy/primer/ for i forvejen at købe sig noget epoxy primer, så kan man jo lige så godt få en spartel med, nu man kan se, at det også er noget, de ligger inde med.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://din-eshop.se/

https://ehandels-bloggen.se/

https://ehandelsbutiker.se/

https://handelssajter.se/

https://hobbyshopping.se/

https://meshop.se/

https://min-ehandel.se/

https://shoppinginspiration.se/

https://svensk-webbhandel.se/

https://webb-butiker.se/

https://webb-handel.se/

https://webbshop-nytt.se/

Flere Nyheder