Du bør ikke droppe det bilsyn i Aabenraa

16 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du er nybegynder med det at køre bil, så kører du formentlig meget forsigtigt, fordi du kan huske, hvordan du måtte kradse alt sammen, du havde, for at få råd til det kørekort i sin tid, og det kørekort har du ikke tænkt dig at miste.

Det havde desuden været din drøm i mange år at komme til at køre bil, og da du endelig blev gammel nok, lykkedes det dig at få fat i en bil.

Den var godt nok brugt, men det var DIN bil, men modsat en helt ny bil ved du også, at der skal en del pleje og pasning til at holde den ved lige, så den kan gå gennem syn, for du har ikke råd til en ny bil, så du vil hellere betale for eventuelle reparationer, så du kan beholde bilen og få lov til at køre rundt i den ved at få den godkendt ved et bilsyn i Aabenraa, hvor du bor.

Du skal alligevel gennem det bilsyn i Aabenraa

Men en mere erfaren bilkører i Aabenraa-området er måske mere afslappet med den slags og har været til så mange bilsyn, at vedkommende måske synes, det er lidt tidsspilde.

Personen ordner måske også bilen selv og mener, at man bedst selv kan bedømme, om bilen er godt nok til at køre på vejene. Det behøver man ikke synsfolkene til at godkende for en.

Men nu er reglerne nu engang sådan, at man skal have synet ens bil med jævne mellemrum, så det kan man ikke løbe fra, selvom det kan virke fristende.

Det er desuden virkelig uheldigt, hvis man bliver opdaget og taget i ikke at have synet bilen.

Det kan være ved rutinekontrol, eller fordi man bliver stoppet for noget andet.

Så når du bliver indkaldt til syn, så få dog den bil synet!

Flere Nyheder