Det er ikke sundt for en dør at gøre det her

27 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er egentlig ikke så meget selve døren, som det går ud over her, men det kan det i længden blive, for de her to ting hører sammen: Brevsprækken i døren.

Og det er ikke en selv så meget, som der skal tænke over det, men hvis man er postbud, bud eller bare en, der skal levere noget, der skal gennem brevsprækken.

Selv hvis det er et lille brev, så skal man se, om det overhovedet kan presses ind, eller om det kommer til at støde mod noget, eller det ender med at sidde i klemme med de andre ting, som der er i brevsprækken.

Hvis man gør det, så ødelægger man det, som man skal aflevere, men presset i brevsprækken kan ende med at ødelægge sprækken i sig selv, og det kan brede sig videre til resten af dørens konstruktion.

dør

Vær varsom med brevsprækken i døren her

Man ved det jo godt selv som ejer at døren, at man ikke skal presse den sprække for meget, men hvis man er et bud eller lignende, der skal levere mange ting i løbet af en dag til mange mennesker, og man måske har lidt travlt, så kan man godt ende med at forsøge at presse det ind gennem brevsprækken.

Man gør det sådan set med god intention, men det kan bare ende med at forvolde for mange skader.

Derfor bør man måske lægge genstanden et andet sted, uden den går i stykker af vejret, blæser væk eller bliver taget af andre – eventuelt kan man have en aftale med beboeren om, hvor man ellers lægger denne sag.

Måske har man fået at vide, at man skal presse genstanden ind gennem brevsprækken, men så skal man have den aftale på skrift, så man kan fralægge sig ethvert ansvar, hvis der skulle gå noget i stykker.

More articles