Derfor skal du gå til tandlæge: 5 gode grunde!

05 January 2021 Anne-Mette Hansen

Hvorfor går man til tandlæge?

Det starter allerede fra barnsben, hvor man løbende skal til børnetandpleje. Og stort set alle fortsætter også med tandlægebesøg i deres voksenliv – gerne én gang årligt. Det er nemlig vigtigt at passe på sine tænder gennem hele livet. 

Læs med her og få svarene på, hvorfor du ikke skal droppe dine tandlægebesøg!

5 gode grunde til at gå til tandlæge

Uden gode tænder bliver livet hurtigt træls. Tandpine og problemer med tænderne kan være invaliderende. Du får her hele fem grunde til, at du skal huske tandlægebesøgene. 

1. Du kan undgå huller…

Ingen holder af at have huller i tænderne. Det er en træls og ubehagelig ting. Jo længere du går med hullet, jo større bliver det og jo mere besværligt er det at lave det. Bliver hullet alt for stort, kan det til sidst ikke betale sig at lave det, og tandlægen vil i stedet anbefale, at tanden trækkes ud. 

2. Du kan undgå dårlige tænder…

Går du aldrig til tandlæge risikerer du at have mange huller, der kun bliver større og større. Eller tandsygdomme som paradentose. Det kan resultere i dårlige tænder, som skal trækkes ud eller selv falder ud af sig selv. Det er ikke kønt at se på. Og det er også smertefuldt. 

3. Du kan undgå en dyrere regning…

Jo længere du venter med at tage til tandlæge, jo større bliver problemerne. Og så bliver regningen altså højere i sidste ende. 

4. Du kan få gode råd og forebyggelse

Hos tandlægen kan du altid hente gode råd, og du kan også få foretaget forebyggende behandlinger. Som en tandrensning eller forebyggelse af tandsygdomme. 

5. Du kan få et flot smil

Når du vedligeholder dine tandlægetider, kan du forvente at have sunde tænder og ikke mindst et flot smil!

Læs meget mere om forebyggende tandpleje her: http://www.tandbrinck.dk/ 

More articles