Der er opstået kø ved den her dør

27 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er virkelig træls, når man har en idé om, at man kan nå alle de ting, som man skal, og man så opdager rundt om hjørnet, at der er kø ved den dør, som man skal ind gennem.

Det er ikke bare en gennemgang af en dør, for så ville den kø nok gå hurtigt, men det er tværtimod noget, som man skal gøre inde på den anden side af døren, som man skal have ordnet, men det er der vist mange andre, der også skal.

Og der er alt for langt hen til det næste tilsvarende sted, for man kan komme ind og få gjort det, man skal – og der er sikkert nok også stor kø samme sted, for det er ret populært med, som man skal lige nu.

Deadline er nemlig ved at være noget, og der er desværre mange som en selv, der har udskudt det til at få ordnet i sidste øjeblik, så man nu står her.

dør

Køen ved døren skal elimineres

Heldigvis er vi danskere gode til at skabe en kø ved en dør, så der ikke opstår flere køer ved den samme dør, og der er heller ikke nogle, der snyder sig vej til at komme foran i køen.

Man ville dog ønske, der var flere døre, som man kunne komme igennem, så køen kunne forsvinde lidt hurtigere, men det ville også kræve større ekspedition på den anden side af døren, og det er der vist ikke ressourcer til.

Man kan blot håbe, at man tænker over dette til næste gang, så man finder på en løsning, der får køen til at gå noget hurtigere, men som det er nu, så er der ikke andet for, end at man væbner sig med tålmodighed og satser på, at man når det, inden det er for sent.

More articles