Brug rekruttering fra nogle, der har god erfaring med det

18 marts 2022 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Man kan have virkelig travlt som virksomhed, at der er nogle opgaver, som man beder andre om at lave, fordi man har et godt samarbejde med nogle, der kan lave noget for en, som man ikke selv har kompetencerne til.

Det kan være et godt samarbejde med nogle andre, som der bruger deres tid på det, man ikke selv har overskud til at blive god til; og man kan jo ikke være ekspert i det hele, så man trækker på andres ressourcer.

Sådan noget kan man outsource hver gang, man skal bruge den fornødne hjælpe, fordi det er noget, som man mere eller mindre er afhængig af, man skal bruge i ens egen virksomhed som et del-element.

Så er der andre gange, hvor man måske skal bruge noget, hvor man ikke ved, om det kommer på tale igen, og hvis det gør, så er det ikke sikkert, at det er med jævne mellemrum.

Et eksempel kunne være, at man erfarer, at der er brug for test management, men hvor finder man lige nogle eller nogen, der er god til den slags?

sap konsulenter, sap rekruttering, freelance konsulenter, rekruttering

Rekrutteringen skal komme fra nogle, der er gode til det

Sådan noget test management har man måske ikke tidligere erfaring med, og det er ikke noget, som en nuværende medarbejder kan sætte sig ind i tids nok, uden vedkommende også misser at lave de sædvanlige opgaver.

Derfor erfarer man, at man har brug for hjælp udefra, og det ser ud til, at der er mange steder fra, man kan hente den hjælpe fra.

Så hvordan finder man lige ud af, hvor man skal hente den hjælp fra?

Det gør man ved, at man bruger et firma, der har erfaring med at finde den slags hjælp til forskellige firmaer, specielt når der er tale om store kunder, som der har benyttet hjælpen herfra.

Så ved man, at man er i gode hænder.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://serviceöversikt.se/

https://bra-service.se/

https://servicenews.se/

https://alltomservice.se/

https://entredjehand.se/

https://service-bloggen.se/

https://service-firman.se/

https://service-tidningen.se/

https://service-tips.se/

https://servicefirmor.se/

https://serviceposten.se/

https://skandinaviskservice.se/

Flere Nyheder