Brug af flaskegas til erhverv

31 januar 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du som virksomhed ønsker at finde en nem og miljøvenlig løsning i stedet for din nuværende energikilde, kan du undersøge om flaskegas kunne være en mulighed. Flaskegas er ikke alene billig og prisstabil, det er også en af de absolut mere CO2 venlige.

De fleste erhverv kan med fordel kontakte en rådgiver, så de bliver grundig vejledt i forhold til de forskellige fordele der findes ved at skifte til flaskeglas. Der findes flaskegas til erhverv i mange forskellige størrelser og former. Du kan få gasflasker helt ned til 2 kg og op til 33 kg. Alt efter hvilke du som virksomhed har behov for.

Hvis du arbejder udenfor og samtidig skal være mobil, er det praktisk at det er flasker, der ikke er så tunge at de er et problem at slæbe rundt på eller er tunge at udskifte. Omvendt er det i et storkøkken, hvor det er irriterende at skulle skifte i tide og utide, kan det være smart med en af de store flasker.

Serviceaftale og overholdelse af lovkrav

Når du har en rådgiver ude, så sikre han at i lever op til de lovkrav der er i forbindelse med at bruge gasflasker. I vil modtage grundig instruktion. Samtidig er det muligt at tegne en serviceaftale som er med til at sikre at jeres udstyr altid vil være i orden.

Hvis du som kommune gerne vil finde en billig mobil løsning er der flere gode grunde til at skifte til flaskegas. I har mulighed for at få billig og CO2 venlig opvarming af jeres bygninger og vel og mærke en opvarmningsform, der er yderst følsom overfor temperaturs forskelle. 

I kan også bruge gas, når der skal anlægges nye veje er gas ideelt at bruge og når der skal ordnes udendørs arealer. f.eks. til at slå græs kan det gøres på en gasdreven græsslåmaskine.

Flere Nyheder