Boligjagt – få køberrådgivning af dygtig boligadvokat til favorable priser

09 marts 2018 admin

editorial

Er du på boligjagt her i foråret, så kan det godt betale sig at få køberrådgivning af en dygtig boligadvokat, før du sætter din underskrift på købsaftalen. Det er som regel en dyr affære at handle bolig – for mange er det den største investering, de kommer til at foretage i deres liv. Det er derfor utrolig vigtigt, at du får gennemlæst alle dokumenter ordentligt, og eftersom juraen godt kan være lidt kringlet, så er det en fordel at hyre en dygtig boligadvokat til opgaven. En bolighandel kræver overblik, for der er både finansieringen, som skal på plads, og du skal læse alle dokumenter – også alt det som står med småt. Du kan ikke forvente hjælp fra ejendomsmægleren, for han eller hun er sælgers mand, og banker og forsikringsselskaber er ofte drevet af mersalg og provision. En boligadvokat er 100 % på din side, og her får du sparring fra start til slut, hvilket giver dig en tryg bolighandel.

Sammenlign priser eller vælg en boligpakke med fast pris

Boligadvokat priser kan variere, alt efter hvilke firmaer du kontakter, men du kan f.eks. gå online og sammenligne priser og ydelser. Nogle boligadvokater som f.eks. eBoligadvokat.dk tilbyder boligpakker med faste lave priser. En boligpakke omfatter gennemlæsning af samtlige dokumenter, udarbejdelse af skøde, tinglysning og refusionsopgørelse. En boligpakke til huskøb eller køb af ejerlejlighed koster 6.750 kr., og er der tale om en andelsbolig, så er prisen 4.500 kr.

Vælg en erfaren boligadvokat

Fordelen ved at vælge en erfaren boligadvokat er, at han eller hun hurtigt og effektivt kan gennemgå dokumenterne og udpege for dig, hvis der er noget, du skal være særligt opmærksom på. Du får en stor tryghed i bolighandlen, når du har en erfaren boligadvokat ved din side, og jo tidligere i din boligjagt, du kontakter en boligadvokat, jo flere gode råd kan du nå at få i forbindelse med boligkøb.

Flere Nyheder