Betaler dine kunder ikke til tiden?

06 april 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Det er altid en kedelig sag, når dine kunder ikke betaler til tiden. Du sender rykkere og påmindelser, men der sker stadig ikke noget? Så er der intet andet for end at sende sagen videre til professionelle, der dagligt arbejder effektivt med at inddrive penge for andre virksomheder. Det kaldes for inkasso. Det er et ord, som har en vis magt. De fleste har nemlig ikke lyst til at blive sendt til inkasso og blive stemplet som dårlige betalere. Men hvordan sender du selv en sag til inkasso?

Hvordan fungerer inkasso?

Når du har sendt gentagne rykkere og varsling om inkasso, og kunden stadig ikke betaler, så kan du tillade dig at sende sagen til inkasso. Herfra overtager inkassofirmaet al kontakt med kunden, og du skal ikke tænke mere på det. I takt med at firmaet får inddrevet pengene, evt. gennem en betalingsaftale, vil du så modtage dem. 

Hvad koster inkasso?

Det kan være forskellige fra firma til firma. Men ofte vil du enten betale pr. sag eller som et månedligt abonnement. Det koster ofte også en bestemt procentdel af det opkrævede beløb. Men det skal du også tænke på som et lille beløb, idet du nok aldrig havde fået pengene, hvis ikke du havde brugt inkasso. 

Collectia inddriver dine penge effektivt

Inkassofirmaet Collectia har mange års erfaring med at inddrive penge fra dårligere betalere. De bruger endda også kunstig intelligens til formålet, så de på effektiv vis kan sammensætte de bedste inddrivelsesforløb. 

Hos Collectia kan du vælge at lade dem stå for hele inkassoprocessen. Du kan også vælge en selvbetjeningsløsning, hvor du egentlig selv gør arbejdet, men benytter dig af deres system. Det er op til dig, hvor meget tid du har at bruge på det. 

Læs mere om dette inkassofirma, og kom i gang med at få inddrevet dine penge i dag!

Flere Nyheder