Bestil gyngestativ hos online forhandler

19 August 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Er du træt af konstant at skulle forlade matriklen for at give børnene frie tøjler i leg og aktivitet på den lokale legeplads? Så kan du overveje at investere i et gyngestativ til haven derhjemme.

Giv børnene den ultimativ gave – et gyngestativ i haven

Med et gyngestativ i egen have er der lagt op til timevis af leg uden at nogen af jer behøver at forlade hjemmet. Du kan slappe af på terrassen eller i hængekøjen mens børnene muntrer sig. Du er tæt på børnene og kan træde til om nødvendigt – og legen foregår inden for hjemmets trygge rammer.

Når du vælger at forære dine børn et gyngestativ hjælper du samtidig til med at styrke barnets balance, koordinations evner og styrke. I begyndelsen skal du godt nok selv skubbe gyngen i gang, men med tiden lærer barnet selv at sætte gyngen i bevægelse og styre højde og hastighed ved hjælp af egne bevægelser.

Det er sjovt at gynge – og er dit gyngestativ i solid kvalitet vil det være helt sikkert at svinge gyngen op til højder hvor det giver et ordentligt sug i maven!

Hvor finder jeg et solidt gyngestativ i god kvalitet?

Når du køber gyngestativ skal du først og fremmest sikre dig at det nye gyngestativ lever op til samtlige sikkerhedsmæssige krav og standarder inden for området. Dette er du kun garanteret hvis du bestiller dit gyngestativ hos en godkendte forhandler. Du kan for eksempel vælge Ude-leg, som i den online shop tilbyder gyngestativer i mange forskellige udformninger og størrelser. Hos Ude-leg finder du gyngestativ i metal og i træ, og gyngestativ med en eller flere gynger monteret. Vælger du et gyngestativ i en af de store størrelser kan du oven i købet selv bestemme hvor mange gynger – og af hvilken type – som skal sidde derpå. Se dem alle på ude-leg.dk.

More articles