Bedre opvarmning med en luft til vand varmepumpe

20 oktober 2019 Astrid Pedersen
Bedre opvarmning med en luft til vand varmepumpe

Er dit gamle fyr ved at falde af på den, og skal det repareres eller renses oftere, end du bryder dig om? Føler du, at fyrets brændstof forbrug er steget med årene – og har du således efterhånden så høje udgifter til opvarmning af dit hus, at det begynder at virke urimeligt? Så skal du måske overveje at skifte det afdankede fyr ud. Men i stedet for at købe et nyt olie, pille eller gas fyr, kan du samtidig overveje at søge nye og mere klima venlige veje – og således kigge i retning af en af de mere energi effektive luft til vand varmepumper.

Hvad kan en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe kan, kort sagt, udføre nøjagtig det samme stykke arbejde som dit fyr. Hvis du sørger for at anskaffe en luft til vand varmepumpe i den rette størrelse og med en passende kapacitet, vil du faktisk ikke opleve nogen forskel – ud over selvfølgelig, at en luft til vand varmepumpe er langt mere effektiv og drift sikker end et gammelt, udtjent fyr.

Dette vil udmønte sig ved en lavere – for ikke at sige ikke eksisterende – frekvens for rensning og reparation, samt en noget lavere varme regning. Du vil sandsynligvis kunne iagttage en besparelse på op imod 70 procent på dine årlige udgifter til varme. Og så er en luft til vand varmepumpe samtidig meget mere klima og miljø venlig end et fyr, hvilket også skyldes den høje energi effektivitet.

Hvordan finder jeg den bedste luft til vand varmepumpe til mine behov?

Står du således for at skulle vælge en luft til vand varmepumpe, som kan opvarme din bolig og dit badevand gennem alle de kolde vintermåneder, bør du sørge for at vælge en varmepumpe, som har den rette kapacitet. Her kan du få hjælp af eksperterne inden for området – læs mere på https://www.givekoleservice.dk/varmepumpe-vejle/ 

Flere Nyheder