Hold dine kloakrør rene med højtryksspuling

16 January 2022 Niels Geckler

editorial

Det er vigtigt som boligejer at sørge for at holde sine kloakrør rene og passable for vandet. Er du bosat i det vestlige København søger du måske efter nogen, der udfører kloakrensning i Husum.

For at undgå tilstopning og propper i kloarken er det vigtigt at få dem spulet igennem. Højtryksspuling kan være en måde at få has på genstridige propper i din kloak når det først er sket.

image

Højtryksspuling er en både hurtig og effektive måde at få renset kloakrør på og fjerne det skidt, der forhindre vandet i at løbe frit igennem. Og da belægningerne inde i rører spules væk, vil der ikke så nemt danne sig propper frem over. Ved at få spulet dine kloakrør igennem slipper du altså for, at de stopper til og dit toilet for eksempel er umuligt at benytte.

Højtryksspuling med specialudstyr

En højtryksspuling kan foretages af professionelle folk med særligt værktøj og udstyr til opgaven samt viden og erfaring med den type arbejde. ikke mindst i den ældre bygningsmasse i København og for eksempel Husum, Brønshøj og så videre skal det gøres rigtigt.

Meget kloakarbejde skal udføres af autoriserede fagfolk. Når det gælder en højtryksspuling af din kloak kræver det særligt grej, som du sikkert ikke ligger inde med. Er det bare et tilstoppet afløb fra vasken eller brusebadet, hvor du skal have en klump hår og sæberester løs kan du nok selv håndtere det, og måske også en prop nede i selve toiletkummen. Men er problemet ude i selve det rør, der danner forbindelses til den offentlige kloakering ude under gaden, så ring efter en specialist i kloarker. 

I forhold til slamsugning, hvor en stor slamsuger suger al grovere snavs ud af kloakrøret, kan højtryksspuling fjerne mindre snavs og belægninger, som slamsugeren ikke tager. Kombiner eventuelt de to metoder for at få det optimale resultat.

More articles