Find din nye brugte Audi online

18 December 2019 Astrid Pedersen

editorial

De færreste almindelige lønmodtagere har råd til at købe en spritny Audi eller anden anden bil af tilsvarende brand uden at gældsætte sig. Men der kan være mange gode grunde til at vælge netop denne type bil. Mærker som Audi, Mercedes eller BMW udmærker sig med deres gode og sikre køre egenskaber, og tilbyder samtidig den ultimative komfort.

Kører du mange kilometer om dagen, og skal du bruge en bil, som kan transportere familien sikkert fra sted til sted, går du sjældent galt i byen med en Audi. Den tyske fabrikant har altid været garant for biler af høj kvalitet, med en fornuftig benzin økonomi, lækkert ekstra udstyr og state of the art elektronik, som både højner køreglæden og sikkerheden på vejen.

Desværre ligger disse biler i en for de fleste mennesker ganske uopnåelig prisklasse – i hvert fald hvis man påtænker at anskaffe sig en spritny én af slagsen. Dette skyldes ikke mindst de høje afgifter, som pålægges af staten. Og hvis du ikke er i en situation, hvor det er praktisk at optage et bil lån, er en fabriksny Audi desværre ikke aktuel.

Køb brugt Audi online

I stedet kan du vende blikket væk fra de glittede brochurer og lokkende tv reklamer, og ud i mod det bugnende brugtbils marked i Danmark. Her vil du nemlig med stor sandsynlighed kunne finde din drømmebil til en brøkdel af nyprisen – også selv om der er tale om en Audi i luksus klassen.

Nye biler taber nemlig det meste af deres monetære værdi inden for det første par år, hvilket betyder, at prisen på en brugt Audi godt kan være helt overkommelig for almindelige dødelige. Og da de fleste biler af mærket Audi holder en høj kvalitet, vil der stadig være masser af år og kilometer tilbage i den brugte version.

Du kan se alle Audi annoncer på biltorvet.dk

More articles