3D print – de mange muligheder

18 March 2020 Cecilie Mortensen
3D print - de mange muligheder

Gennem de sidste 10 år har teknologien været på noget af en rejse. Og der er der ikke noget at sige – alt er nærmest blevet digitalt i dag, og det betyder at man kan nå vidt omkring med ens produkt eller idé, hvis blot man markedsfører det korrekt. Det er naturligvis også noget, som kommer dig og mig som forbrugere til gavn, da nye produkter og idéer også giver nye muligheder. Det ser man især med de 3D printere. Men ved du egentlig helt præcist, hvilke muligheder du har med 3D-print? Hvis ikke, så er der alle gode grunde til at læse med videre herunder. 

Sådan kan en 3D printer bruges

En af de ting som i dag er blevet muligt med en 3D-printer er at lave forskellige prototyper. Selvom det ligger i ordet, så er det smarte ved 3D, at man ender ud med at kunne se ens prototype i levende live. Det giver også en bedre forståelse af, om man skal finjustere ens prorotype yderligere. Generelt kan man få en 3D printer til at lave alt fra sko, proteser, dele til en maskine m.m. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for, hvad den kan lave. Der er derfor heller ikke noget at sige til, at denne type printer er blevet populær. Derudover så er det også en væsentligt billigere både, man kan lave en prototype på. Det kan derfor være godt givet ud, hvis man vælger at investere i denne type printer for at vække liv til nogle af de idéer, man har. 

Hvis du er interesseret i at læse mere omkring 3D print, så er der her et blogindlæg, der nok er lige for dig. Du kan desuden også blive informeret omkring nye teknologier og produkter i tech-verdenen her, hvis du elsker gadgets og de mange nye produkter, som hele tiden kommer til: https://techglad.dk/

Tjek også disse sider:

https://techglad.dk/
https://netbloggerne.dk/
https://cybernyt.dk/
https://cyberblog.dk/
https://netbloggen.dk/
https://techystuff.dk/
https://itverdenen.dk/
https://teknisk-nyt.dk/
https://tekniske-nyheder.dk/
https://AltTech.dk/
https://TechMonkey.dk/
https://ozan.dk/

More articles